Jeg blev født d. 1. november 1952 i Aalborg. Jeg fik min første guitar som 12-årig, dækket var smadret af min kammerats storebror, så jeg måtte reparere guitaren inden jeg kunne komme i gang med at lære at spille.
En krydsfinérplade blev monteret i guitaren og derefter lærte jeg de nødvendige akkorder og siden har jeg både spillet, sunget og bygget guitarer.

Jeg har i 25 år arbejdet som guitarbygger og har via dette arbejde været tæt på musikbranchen og dens udøvere. Sideløbende har jeg selv spillet og sunget, både med mine egne numre og andres. En del tegninger, træskulpturer og malerier er det også blevet til, men det er en anden historie.

Jeg optræder både med stort og lille rockorkester.
Sangene ledsages af fortællinger og kommentarer fra mit liv som dansker med kone, børn, vovse og faldende friværdi.
Min opvækst i Aalborg i 50’erne, 60’erne og 70’erne fik stor indflydelse på min musikalske udvikling. Koncerter i Aalborghallen med Savage Rose, Burnin’ Red Ivanhoe og Poul Dissing gjorde stort indtryk og det er den traditionelle rock jeg brænder for. Da jeg var 21 år slog jeg mig ned i Århus, blev uddannet lærer, og i 1980 etablerede jeg mig som selvstændig guitarbygger sideløbende med lærerjobbet. Musikken var der også i fritiden. Koncerter i week-end’erne og øvere på hverdagsaftener.

I 2007 udgav jeg mit første album ”Simpelthen tilfreds”, i 2009 udkom ”En dag på vej” og i 2012 udkom det tredje album: "Man Kunne Være Heldig".
Det er dansksproget rock med tekster fra mit liv. Sange om at være far, ægtemand, hundeejer, bilejer, fuldesyg, månesyg, tilfreds og moderne. Det er sange med humor, alvor, ironi, frækhed og længsler. Sange om at være sidst i halvtredserne, og stadig have lyst og drivkraft til livet. Musikalsk er det en blanding af guitarrock, blues og ballader. Cowboyrock på dansk.

Morten Maltesen har været min producer på alle cd’er. Derudover er jeg heldig at være omgivet af nogle fantastiske musikere, som skaber liv i mine sange. Det er erfarne musikere, der kan deres kram og som også spiller i helt andre sammenhænge, bl.a. Big Fat Snake, Ester Brohus, Johnny Madsen og Peter Belli.

Jeg har rock, country og blues i blodet. Mine cd’er er naturligvis fyldte med masser af el-guitarer, akustiske guitarer og slideguitarer. Der skal helst være en guitarsolo på hvert eneste nummer. Her folder guitaristerne Knud Møller, Klaus Lorentzen, Janus Bechmann, Peter Viskinde, Kim Egebo og Michael Lund sig ud og de bakkes op af Per Kolding på trommer, Martin Jønsson på keyboards og Morten Maltesen på bas.